OPI and french manicure

Riktigt dåligt med bloggande idag, eller hela helgen förresten! Jag har bara velat vara hemma och fokusera på familjen. Just nu har jag och mamma lite mor och dotter-tid. Så himla mysigt! Så här målas det naglar pysslas för fullt. Saknar verkligen att ha myskvällar med mamma när jag är i Göteborg! Jag fattade aldrig vad bortskämd jag var när jag bodde hemma, bortskämd med att ha mamma i närheten hela tiden!

 

På naglarna har jag favorit märket OPI. Älskar verkligen deras lack! Helt fantastisk glans och så sitter det så mycket längre. Plus att färgerna är helt underbara! Idag blev det dock en klassisk french manicure, någonting jag verkligen trivs i - naglarna känns så fräscha då!

Vardag | | Kommentera

29 September 2012

Har precis kommit hem från en supermysig eftermiddagsfika hos firmor och farfar. Älskar att vara där! Det är precis som när man var liten, det pysslas och fixas i massor runt om en! Allt för att man ska må bra!

Igår blev jag förresten riktigt överraskad av pojkvännen. Han ringde i torsdags och berättade att han inte skulle vara hemma i helgen eftersom han skulle på studiebesök med skolan. Men igår ringde han igen och berättade att hans pappa ställt av lite grejer utanför dörren, och när jag öppnade stod ha där med en bukett blommor i handen. Jag har verkligen världens underbaraste pojkvän! <3

Vardag | | Kommentera

Gårdagen

Åh vad skönt det känns att vara hemma igen! Det är så himla roligt att träffa alla igen! Var ute med dessa underbara tjejer igår! Jäklar vilket gäng! Så jäkla bra är ni!

Vardag | | Kommentera
Upp