Dagen D

 
God morgon finisar! 
 
Hoppas ni har sovit bättre än mig inatt! Är nog omedvetet nervös inför kvällen så jag har bara legat och vänt mig i sängen hela natten. Har dock startat morgonen på bästa vis med en superfrukost med färska jordgubbar, vindruvor, grape och keso. Tog massor av härliga frukostbilder, men som vanligt glömde jag sätta i minneskortet och nu är frukosten uppäten för länge sedan! 
 
Idag är det verkligen dagen med stort D. 18.15 går cortègen av stapeln från chalmers och ringlar sig ner förbi göteplatsen och avenyn för att sedan gå tillbaka till chalmers igen. Turen beräknas ta ungefär en timme per ekipage och hela cortegen kommer nog ta cirka fyra timmar. Sen blir det det hem till Emma för att byta om innan det bär av mot skolans kårhus för dans hela natten lång!
Vardag | | Kommentera

Just another day in paradise

 
 
Usch känner att jag verkligen inte har någonting att bjuda er på! Inga roliga bilder eller stories alls... Har sålt cortège blad hela eftermiddagen kom inte hem för ens strax efter nio, efter det var det bara att göra sig lite mat och börja packa inför morgondagen. Blir mycket att släpa, ännu fler cortège blad, utklädnad, festkläder och mat och annat piff. Hoppas jag orkar släpa med mig allt! Ska åka ut till Maxi och försöka sälja några blad tillsammans med johanna innan vi måste vara på byggplatsen imorgn, har nog knapt sålt en tredjedal av alla program än så hoppas att det går som smör i solsken imorgon! 
 
Nej nu ska jag ta och göra mig iordning för kvällen! Hoppas er dag har varit toppen! ♥
Vardag | | Kommentera

29 April 2013

 
God morgon solstrålar! 
 
Vaknade pigg och på ett riktigt bra humör i morse och tur är väl det för annars hade jag nog inte riktigt kunna hålla humöret uppe när vädret inte visar upp sig från sin bästa sida. Det ligger ett grått täcke över hela Göteborg och enligt väderprognosen ska det regna hela dagen och en bit in på tisdagen. Ni får hjälpa mig att hålla tummarna för att det spricker upp till valborgskvällen! Men jag ska kanske inte vara bitter över vädret, fick ju en solig dag igår, brände mig ju till och med lite i ansiktet! Och om man ska fortsätta lita på prognosen ska ju första maj bli en riktig kaondag! Längtar! 
 
Måste även säga att jag fick jordens gulligaste sms av Jenny igår som verkligen gjorde hela min dag! Längtar till sommaren så att jag får komma hem och träffa alla godingar hemma i Karlstad! Saknar er alla! ♥
Vardag | | Kommentera
Upp