Favvo-Frulle

 
Som ni förmodligen redan vet så jag jag riktigt svag för frukost och tycker om att gå upp lite tidigare på morgonen för att kunna göra mig en ordentlig frukost som jag kan avnjuta länge. Den absoluta favorit frukosten just nu, förrutom pannkakor som alltid ligger i toppen på listan, är keso-äggröra, nektariner och mango-vanilj smoothie. Det går snabbt att göra, skonar min mage från gluten och är fruktansvärt gott! Dessutom mättar den otroligt bra och gör att jag står mig bra innan det är dags för lunch. 
 
Keso-äggröra
2 Ägg
2msk Keso
Salt
Smör att steka i
 
Hetta upp en stekpannapanna med smör i. Knäck ner äggen i pannan och rör hela tiden. Blanda i keso och fortsätt röra tills keson smällt. Smaka av med salt. Servera varm. 
 
Mango-vanilj smoothie
2dl frusen mango 
2msk turkisk youghurt
Vaniljpulver efter smak
 
Tina mangon på svag värme. Mixa mango, youghurt och vaniljpulver slätt. Servera direkt. 
 
Recept, Vardag | Blogg, Mango, Sara Högberg, bloggare, favvo frulle, favvo-frulle, frukost, frukost blogg, frukost favoriter, frukost lyx, frukost time, frukostblogg, frukt, gott lyx, hälso frukost, hälsosam frukost, mango-vanilj smoothie, nyttig frukost, smoothie, smoothie recept, vanilj, äggröra, äggröra recept | |
#1 - - Frida Erlandsson:

Älskar dina receptinlägg!

#2 - - Emilie:

Hej!

Vi har uppmärksammat din blogg tack vare kvaliteten på dina goda recept. Vi skulle bli jätteglada om du ville gå med i mytaste.nu så att vi kan länka till din blogg.

Hittarecept.se är en sökmotor som samlar recept från de bästa svenska bloggarna och sajterna. Flera hundra bloggar har redan gått med och dragit nytta av den trafik vi skickar till deras sajter.

För att gå med behöver du bara följa länken här: http://www.mytaste.nu/ga-med-i-matbloggstoppen

Med vänlig hälsning,

Emilie
Mytaste.nu

Svar: Hejhej :)
Absolut!
The Fashion Bakery

Upp