Plain & Simple

 
Brrr vad kallt det är ute! Riktigt sådär råkallt så man bara vill hålla sig på insidan med en stor kopp the, även om solen skiner på utsidan. Smet i alla fall ut och knäppte några snabba bilder, kan säga att det syns på resultatet att jag frös! Suddiga bilder, frusen näsa och grimarser på varenda bild, men jag slänger upp några här i alla fall. Ska ut och exprimentera med det nya objektivet ordentligt någon dag, men nu var det bannemig lite för kallt för att mina frusna fingrar skulle orka pillra med inställnigar! 
 
Passar på att köra på enkla, stilrena kläder nu när jag är hemma. Egentligen mer för att jag inte har med mig speciellt mycket hem än för att jag känner för det. Men,men är man lat vid packningen får man skylla sig själv helt enkelt! 
Vardag | | Kommentera

New haircut

 
För några veckor sedan fick jag ett litet infall att klippa av mig håret som äntligen hade börjat få lite längd. Sagt och gjort och det är nu en decimeter kortare, även om Ann, min frissör blev aningen trött på mig när jag berätade om mina planer. Har nämligen försökt spara ut håret ända sedan jag klippte av det sist men nu kännde jag att det fick räcka.
 
Så nu är det alltså någon centimeter längre än axellångt och jag trivs superbra i det! Är verkligen nöjd med både färg och längd nu, även om längden kräver att jag lägger ner lite extra tid på morgonen. Med andra ord, dags att skärpa till sig och börja gå upp i tid! 
 
Vad säger ni? Tycker ni jag passar i den här längden? 
Vardag | axellångt, curly hair, frissyr, haircut, klippning, new hair, short hair | | Kommentera

Sweet Christmas

 

God Jul på er!

Hoppas att ni hade en riktigt bra julafton igår och att ni fick umgås med familj på bästa sätt. Dessutom hoppas jag ju att ni varit riktigt snälla så att ni fått vad ni önskar er, nej men ärligt! Vist handlar inte julen om att få massor med paket längre? Jag tycker i alla fall  det är mer givande och mycket roligare att umgås med familj och se på när alla andra öppnar sina paket än vad det är att öppna dem själv. Det är så otroligt mycket roligare att se glädjen i alla andras ögon! Ja men ärligt! Det är faktiskt det!

 

Jag spenderade gårdagen med att äta tills jag näst intill rullade, drack kaffe i mängder, umgicks mes familjen och åt igen tills det kändes som att magen nästan skulle spricka. Dessutom har jag hittat en ny kärlek i kusinernas hund, har inte träffat honom förut och nu bokstavligen talat smälta han hjärtat på mig! Så himla söt! Tror jag ska försöka kidnappa med honom till Göteborg någon gång, fast han skulle nog inte riktigt få plats i min lilla lägenhet…

 

Nu sitter vi och laddar för att åter igen åka upp till farmor och farfar för att försöka kämpa i oss resterna av gårdagens julbord. Tror vi kan få det tufft om vi ska få alla tallrikar rena, det flir alltid så himla mycket mat över. Dessutom måste man ju ha plats över i magen för kvällens kalkon, årets absoluta mathöjdpunkt! 

Vardag | | Kommentera
Upp