På väg hem på ett...

 
 
Jag fick precis en rabattkod hemskickad av underbara Nelly.com och det tog inte lång tid inna jag var inne på deras hemsida och hade hittat någonting att klicka hem. Så nu är denna snygga kjol på väg hem till mig, vet inte om ni mins det men tidigare i höst gjorde jag ett inlägg om den quiltade kjolen och har sedan dess letat efter en. Hittade en otroligt snygg på United Colors Of Benetton, men det ligger tyvärr över min budget, så är jag riktigt nöjd när jag hittade denna som dessutom är till ett bra pris! 
 
Inspiration, Vardag | Bianco fashion army officer, Kjol, Mode, Nelly.com, black skirt, fashion, fashion inspiration, leather, leather skirt, mode, mode blogg, mode bloggare, mode nyheter, modebloggare, nelly, nätshopping, quiltad, quilted, quilted leather, river island, river island quilt tube, river island quilted, river island skirt, shoppinginspo, skinn, skinn imitation, skinn immitation, skinn kjol, skinn kjol, united colors of benetton | | En kommentar

Black textures

// Jacka - Zara // Tights - Gina Tricot // Skärp - Bik Bok // Kofta - Bik Bok // 
// T-skirt - Vila // Over knee stövlar - Scorett // 
 
Ni har förmodligen redan märkt den, men nu till hösten älskar jag att gå klädd i svart från topp till tå, gärna med materiel i olika texturer. Ta dagens som exempel då jag mixar skinn och teddy med ull och metall. då får manin glans och lite grövre material till det vanliga svarta. Och vist blir det lite er livfullt än om man skulle gå klädd i helt matt svart? 
 
Trotsade regnet i morse och gav mig ändå ut och knäpte några bilder före skolan. Med kameran inlindad i halsduken och paraplyt över väskan, men vad gör man inte för bloggen! Haha nej men var så himla ivrig att testa allt jag lärt mig ni i helgen och prova fota utomhus i dagsljus. Och vist är det skillnad på bilderna gent emot tidigare? 
Mode, Vardag | BIK Bok, Gina tights, Vila, Zara, bik bok skärp, boots, läder, lårhöga stövlar, over knee boots, over knee stövlat, scorett, skinn imitation, skinn immitation, skärp, stövlar, svart, svart och silver, texturer | | 4 kommentarer

Gårdagens plåtning

 
Jag hamnade ju inte enbart bakom kameranigår utan fick även stå en hel del framför, eller som Anton skulle sagt - på fel sida kemaran. Jag tycker dock att det är oerhört kul och jag börjar till och med nästan bli lite bekväl att bli plåtad. Mycket närbilder igår dock och att ha kameran så nära ansiktet kan jag inte direkt säga att tillhör vanligheterna. Eller det är väl egentligen ingenting från gårdagens fotoworkshop som hör till vanligheterna. Jag menar, jag brukar ju smyga ut själv och rigga upp kameran på bästa möjliga och springa fram och tilbaka framför självutlösaren eller kriga med fjärrkontrollen för att försöka få några publicerbara bilder!  
 
Vardag | | Kommentera
Upp