9 Snygga höstkappor

 
 
1) here 2) here 3) here
4) here 5) here 6) here
7) here 8) here 9) here
 
Nu har kylan börjat komma och eftersom det tyvärr inte går att undvika är det dags att investera i en snygg höstjacka. Den klassiska kappan är ett plagg som fungerar i lika bra nu som flera år framöver vilket gör den till ett utav höstens bästa köp. Just nu finns flera snygga kappor i olika modeller och färger ute i butik nu, oversizade kappor i herrmodell, pastell, päls, army inspirerat. Hur mycket snyggt som helst! 
 
Jag är själv på jakt efter en ny höstkappa, men vet inte alls vad jag vill ha. Älskar ju nummer 3, men den är väldigt lik i stil med den jag redan har och köpte på Zara förra året. Tycker även om modellen på nummer 8 oerhört mycket, och färgen är fantastisk. Vad tycker ni?
Inspiration | Höst, Zara, coats, hostjacka, höstjacka, jackor, kallt, kappor, kyla, rockar, snygga, snygga jackor, snygga kappor | | Kommentera

De perfekta kängorna

 
Jag har varit på jakt efter ett par svarta, snygga kängor så galet länge utan att hitta några jag tycker om, de flesta har haft dragkedja, kännts plastiga eller varit på tok för dyra för min studentplånbok. Men nu, idag hittade jag mig ett par perfekta kängor inne på Bianco. De kostar 999kr och är i äkta läder och har en klumpigare gummisula, ni kan hitta dem här. De kommer bli så sjukt snygga både nu till vintern till stora stickade tröjor eller till våren och ett par shorts. Dessutom är de så himla sköna att gå i! Med andra ord, dagens utan tvekan bästa köp! 
 
Har haft en hel förmiddag på stan tillsammans med Viktor, som för övrigt har köpt en sjukt snygg rock! Ska se om jag kan försöka övertala honom att få knäppa några bilder på den sen. Dessutom kom jag hem med en påse från Gina Tricot, med en lång, riktigt lång som lång ner till vaderna lång, grå stickad kofta. Supermysig, men fick mig en liten hint om att det såg ut som en morgonrock när jag provade den här hemma, och den är galet svår att ha under jackor....ja,ja vi får se om jag behåller den eller inte. 
 
 
 
Vardag | | Kommentera

Nedbäddad

 
Det var ett tag sedan jag sprang på riktigt nu och igår tyckte jag att det var en bra idé att bara hurtig och ta mig ett varv i skogen. Det var hur härligt som helst, jobbigt som bara den och jag kännde mig sådär svett, trött men samtidigt fräsch som man bara kan känna sig efter löpning.
 
Men på kvällen när jag och Viktor kröp upp i sängen för att se på film kom halsontet, och bättre var det inte efter en natts dålig sömn. Gjorde ändå ett försök att gå till skolan, men fick ge upp efter lunch och nu ligger jag nedbäddad i soffan med en stor kopp varm choklad, mut-godis och några tidningar framför Ellen. Dessutom försöker jag trycka i mig allt jag kan för att jag ska känna mig piggare imorgon. Hade inte tänkt röra mig för ens det är dags att gå och lägga sig senare ikväll, så nu checkar jag ut för dagen. Ha en bra dag finisar! 
Vardag | | Kommentera
Upp