Love Spell

VS love spell 2VS love spell 1 Efter mitt event på Bianco fick jag en liten present av tjejerna på Head Spot (gamla Panche), en body mist från Victoria Secret i doften Love Spell. Så himla gulligt av dem! Ni som letar efter trevliga frisörer i Göteborg borde absolut titta in där. Ni hittar dem i femmanhuset, vägg i vägg med Kicks. Dessutom har de en mängd olika produkter för både hud och hår.
| | Kommentera

Nytt i skohyllan

skohyllan 1.1 Skohyllan 2 skohyllan 3 skohyllan 4 skohyllan 5Fick hjälp av pappa att sätta upp två nya hyllor över sängen idag. Så att ännu fler skor får plats! Förut trängdes skorna på en utav hyllraderna och nu har de alltså fått mer plats och lite mer sällskap av nya lådor och förvaringsmöjligheter. Compact living är det som gäller här i min lilla 28 kvadratare, men jag klagar ju inte över att ha de snygga klackarna synliga! Lådorna är från IKEA, älskar alla deras smarta lösningar och de är verkligen perfekta när man bor på liten yta. Tror nästan att hela min lägenhet kommer där ifrån, inte mycket inredning som kommer från andra butiker, möjligtvis lite småpiff som ljusstakar och krukor.  
Inspiration | | En kommentar

Morgonens energibomb

Strawberry juice 1 strawberry juice 2   God morgon allesammans och glad påsk! Hoppas ni är laddade för en helhelg av god mat, utgångar och framförallt massor utav mys. Det är absolut jag och dessutom har jag nu gått på ett välbehövligt påsklov. Så skönt och nu ska jag verkligen passa på att vila upp mig ordentligt! Hur ser ert lov ut? Ska ni göra någonting speciellt? Den senaste tiden har jag gått och totalt kärat ner mig i Tuggs färskpressade juicer som man kan köpa i Nordstan. Men det är heller inte så svårt att göra liknande juicer själv hemma. Denna är inspirerad av deras Strawberry dream som innehåller jordgubbar, gröna äpplen och ingefära. Så himla god! En riktig energibomb! Färskpressade juicer är perfekt för att kickstarta morgonen och ett riktigt gott sätt att få i sig mängder av vitaminer och antioxidanter som vi behöver för att klara av vardagen. Dessutom går det ju att variera och kombinera frukter och grönsaker till massor av olika smakkombinationer! Jag hade mer än gärna boostat mig med en sån här varje morgon!
Vardag | | Kommentera
Upp