Vårkännslor

// Buls - Gina Tricot // Jeans - Bik Bok // Skor - Mina egna för Bianco //  
 
Åh vad jag älskar att våren är här! Det blommar i vart och vartannat hörn och solen riktigt värmer i ansiktet när man sitter i solväggen med den obligatoriska glassen i handen. Så himla härligt!
 
Passade igår även på att byta ut vinterns stora stickade tröjor och pälsar mot vårigare, tunnare blusar och kjolar. Någonting jag gör varje vår och vinter dels för att få plats i garderoben men också för att det ger kännslan av en helt ny garderob. Perfekt för att återupptäcka de uttjatade garderobsfavoriterna och hålla nera shoppingbudgeten. 
 
Även skohyllan fick sig en omgång och fodrade boots och slövlar byttes ut mot loafers och sneakers. Än är det dock lite för kallt på mornarna för att alla ballerina ska åka fram, men snart så! Det känns inte alls så avlägset med barbent längre och jag bara längtar. Är så sugen på att få använda alla snygga sommarklänningar och byxdressar igen! Ja nu hör ju, jag har verkligen gått igång på det fina vädret. Men ni måste ju hålla med mig, vist är det underbart?
Mode, Vardag | BIK Bok, Bianco, Bianco Göteborg, Bianco SS14, Bianco fashion army officer, Bianco nordstan, bianco fashionarmy, bianco footwear, designer, klackar, ss14 | |
Upp