Silver loafers

Silver loafers 1Silver loafers 2Loafers - Nelly , Skjorta - H&M Herr , Jeans - Bikbok , Klocka - Michael Kors

  Lägger allt fokus få skorna idag och kör i övrigt på en väldigt casual outfit. Dessa snyggingar är fyndade på Nellys rea för lite drygt ett år sidan och har sedan dess stått oanvända i garderoben. Förstår inte riktigt varför, de är ju så himla läckra!  
Mode | Nelly, SS14, bloggare, dagens, dagens outfit, fashion, h&m, liquid, loafers, mode, modeblogg, outfit, outfit of the day, outfitbilder, shoes, silver, silver loafers, skofynd, skor, snygga skor, sommar skor, todays outfit | | Kommentera

Favvo klackarna

Holographic ZaraÄlskar verkligen dessa holografiska klackarna från Zara. Köpte dem i Barcelona förra året och ända sedan dess har de stått oanvända på hyllan, ända tills igår. Igår använda jag alltså mina favoriter för första gången och jag kan säga att de sjönk snabbt på min lista. De är förbaskat snygga, lagom höga och passade perfekt till gårdagens svarta kostymbyxor och lösa omlott topp, tänk er känslan av en svart dressad byxdress. Visst var det länge sedan jag gick i klackar och förväntade mig ömmande fötter, men det är ju ingenting några drinkar inte kan fixa. Men oj så fel jag hade! Kan säga att detta förmodligen var både första och sista gången jag använde dessa klackar. De gör sig helt klart bäst på hyllan, där de bara kan stå och vara kaxigt snygga.
Mode | | Kommentera

En riktig mysdag

floralSitter på insidan och riktigt drömmer mig bort till sol och värme. Idag är en sån där ruggig dag som gör att  man helst håller sig på insidan, gärna uppkrupen i soffan med godis, varm choklad och en bra film. Och det är väl ungefär så min dag ser ut, en riktig mysdag helt enkelt. Men trots avsaknaden av sol går det ingen nöd på mig, solresan till Kroatien är nämligen bokad! Ska bli så skönt!    
| | Kommentera
Upp