Long Time No See

Zara coatHej på er allesammans! Det var sjukt länge sedan jag kikade in och gjorde en uppdatering här nu, och det har hänt en hel del sedan sist.Bland annat har vi officerer för Bianco ytligare en kampanj igång nu, så kika in i närmaste Bianco butik. Min kampanj hittar ni, precis som förra gången på Bianco i Nordstan och där hittar ni alla mina favoriter i butiken.
Dessutom kommer ju min egna sko ut snart!! Den förväntas komma ut i butik vecka 13-14 och det ska bli så himla spännande!! På grund av detta kommer jag även att blogga dubbelt ett litet tag framöver, både här och på blogg.se (eftersom den bloggadressen kommer att stå på mina kampanjer). Med andra ord, jag ska även försöka bli lite bättre på uppdateringar.
Den senaste tiden har jag verken haft energi eller lust till bloggandet, troligtvis mestadels beroende på en rad förkylningar och annan småskit, är så otroligt less på mitt dåliga immunförvar just nu! Men,men nu närmar vi oss ju vår och varmare väder så jag hoppasdet snart blir bättre. Bara vädret blir bättre och tenta perioden tar slut tänkte jag även ta mig ut och börja fota lite igen, så förhoppningsvis kommer jag igång med bloggandet igen då.Nu ska jag bädda er mig i soffan resten av kvällen mad massor av godsaker.
Puss på er så länge!
| |
Upp