Julstämning på Liseberg


Igår var jag tillsammans med Viktor och hans familj på Liseberg för att få lite julstämning. Det finns verkligen ingenting som är så stämningsfullt som allt ljus i vintermörkret. Älskar den myskännsla som sprider sig i hela kroppen när jag strosar runt och tittar på allt vackert ljus. 

Efter Liseberg fortsatte julmyset med julbord på Gothia towers. Ett julbord som får mer än godkännt för det kallskurna och sillen. Litet minus för det varma dock, men överlag ett gott julbord. 

Vaknade i morse med ett stort leende på läpparna och önskade att julmyset bara kunde hålla i sig! Men i skolan, i en kall, tråkig datorsal är det svårt att få julkänslan att hålla i sig. Tur att jag har en planerad adventsfika i eftermiddag. För då ska det bakas mjuk pepparkaka! Mums! 


Vardag | | Kommentera

Bianco Cutout boot

 
En av mina favoriter hos Bianco just nu är denna sjukt snygga cutout boot! Kan verkligen inte bestämma vilken utav färgerna jag gillar bäst utan skulle mer än gärna plocka med mig båda två hem! Vart är den där trissvinsten som skulle förändra studentbudgeten?!
 
 
Bianco Fashion Army, Mode | | Kommentera

Jullatte och hemmapluggNejmen! Halloj hörrni! Det var riktigt länge sedan jag uppdaterade här nu och det har hänt mängder av grejer sedan dess! Skolan tar upp nästan all min tid då jag läser 150% denna period och kommer ha bokstavligt talat fullt upp fram till jul. Det där med lediga kvällar och helger kommer det att få bli ändring på nu! Men tiden går ju sjukt fort så snart är ju denna läsperiod också över! 
 
Dessutom är bianco ute med en ny designtävling så jag försöker även hinna med att skissa skor på kvällarna när plugghjärnan har lagt ner. Måste säga att det går riktigt bra och jag är redan sjukt nöjd med vissa av de modeller jag lyckats få fram! Så förhoppningsvis kan ni hitta boots designade av mig hos Bianco nästa höst! 
 
Nu sitter jag och pluggar hemifrån i väntan på att det ska komma en killa och kolla på min ventilation. Passar även på att lyxa lite regnrusket med en latte smaksatt med kanel och kardemumma, en riktig favorit denna hösten. Dessutom unnar jag mig en lussekatt och pepparkakor! Mums! 
Vardag | Jullatte | | Kommentera
Upp