Jullatte och hemmapluggNejmen! Halloj hörrni! Det var riktigt länge sedan jag uppdaterade här nu och det har hänt mängder av grejer sedan dess! Skolan tar upp nästan all min tid då jag läser 150% denna period och kommer ha bokstavligt talat fullt upp fram till jul. Det där med lediga kvällar och helger kommer det att få bli ändring på nu! Men tiden går ju sjukt fort så snart är ju denna läsperiod också över! 
 
Dessutom är bianco ute med en ny designtävling så jag försöker även hinna med att skissa skor på kvällarna när plugghjärnan har lagt ner. Måste säga att det går riktigt bra och jag är redan sjukt nöjd med vissa av de modeller jag lyckats få fram! Så förhoppningsvis kan ni hitta boots designade av mig hos Bianco nästa höst! 
 
Nu sitter jag och pluggar hemifrån i väntan på att det ska komma en killa och kolla på min ventilation. Passar även på att lyxa lite regnrusket med en latte smaksatt med kanel och kardemumma, en riktig favorit denna hösten. Dessutom unnar jag mig en lussekatt och pepparkakor! Mums! 
Vardag | Jullatte | |
Upp