Choklad och lakritsfestivalen

God lakrits i oerhört snygga burkar från Haupt. 
 
Att det kan finnas så mycket gott på samma ställe! Efter att ha gått runt och provsmakat allt man kan tänka sig och dessutom köpt med mig lite praliner hem från chokladmässan gick jag runt och varlyrisk (och lite sockerhög) resten av dagen. Choklad som bokstavligen smällte i munnen, smakkombinationer som fick smaklökarna att explodera. Jag finner knappt ord för hur mycket gott jag fick provsmaka! Ja ni hör ju, jag är fortfarande lyrisk! Och bäst av allt - jag har fortfarande lite praliner kvar till kvällsfikat! 
 
En helt anorlunda, men såååå god smakkombination i en pralin. Karamell Kantarell tog hem förstapriset i International Chocolate Award och jag kan verligen förstå varför! Hur kan ens kantarell bli gott i kombination till choklad! Mums! Brevid ser ni smakerna av citron och lakrits. 
 
Underbart god choklad från nya märket Onom. Den lila choladen till höger är den godaste choklad jag någon gång smakat! Ångrar bittert att jag inte köpte med mig en hem! 
 
Udda smaker, och även om varken smakkombinationen eller konsistensen på denna fudge gick hem hos mig är det kul med lite anorlunda smaker. Att fylla en mässhall med massor utav goda praliner och andra delikatesser kan få vem som helst att börja dräggla!  
 
Sött och gott | chokladfestivaen, göteborg choklad och lakritsfestival, årets pralin | |
#1 - - Thea:

Vad gott allt låter!
Kolla gärna in på min blogg för bilder på kakor, åsnor och höstlöv! :)
//Thea

Upp