One year ago - the yellow knitVid den här tiden förra året hade skolan fortarande inte börjat och jag var i London på en riktig shopping weekend med mamma. En resa som slutade i totalt kaos hemma i Göteborg med lägenhetsnycklarna kvar i säkerhetsskåpet på hotellet i London. Nu i efterhand kan vi ju bara skratta åt det hela och framförallt åt turen att Emma, tjejen som hade min extranyckel hade kommit till Göteborg bara någon timme tidigare! 

Nu, tillbaka till vardagen med en heldag fylld av examensarbete, biljettförsäljning samt aktiviteter med fina NollK! Det kommer bli en riktig toppendag! 
Resor, Vardag | | Kommentera

Vackra, underbara PragJag hade hört att Prag skulle vaa vackert, men jag har nog inte riktigt förstått att det skulle vara såhär vackert! En helt underbar stad för den som är lite intresserad av arkitektur och vackra byggnader. 

Vi har hunnit med en hel del på våra dagar i Tjeckiens huvudstad och jag tycker inte vi hade kunna utnyttja tiden bättre! Tänkte jag skulle visa er lite grejer vi har hunnit med: 

Vi har vandrat runt i staden och tittat på helt fantastisk arkitektur 

Som de gottegrisar och sockertroll vi är har vi både ätit och fikat mest hela tiden. Bland annat åt vi på en helt fantastisk brasiliansk resturang där maten hela tiden bara fylldes på tallriken


Dessutom var vi ju tvungna att göra stopp på både ett choklad och ett ölmuseeum! Vist kan man inte tro att dessa verktyg är gjorda helt i choklad! 
Det var bara några utav alla bilder jag har tagit från vår resa, men skulle jag lägga upp alla så hade ni tröttnat för länge sedan! 

Resor | Prag | | Kommentera

Första dagen i Prag

 
Efter en natt med tre timmars sömn och en kortare flygresa så har vi alltså landat i Prag. En helt fantastiskt fin stad! Eftersom vi är så slitna efter natten valde vi att bara vandra runt lite och bland annat ätit underbart goda bakade äpplen med honung och valnötter! Mums! Nu ligger vi och vilar lite på hotellet innan det är dags för massage, tyckte att vi förtjänade det idag...
Resor | Prag | | Kommentera
Upp