Nya favoriter i sminkhyllan


Igår var jag på en champagnekväll på Make Up Store , en kundkväll i samarbete med change som visade upp fantastiska underkläder ifrån deras senaste designsamerbete med Britney Spears. Helt fantastiska! 

Champagnekvällen hölls för att visa upp Make Up Stores senaste sminknyheter, en serie nämnd just champagne. Självklart klev jag utanför dörrarna med en påse! Inte innehållande produkter från champagne-serien, men med två andra helt fantastiska produkter! En higlighter (gleam dream) och en kopprig ögonskugga (marble microshadow rosso asiago). Ögonskuggan är så snygg och i och med den marmorerade effekten är det möjligt att måla ögonlocket i olika nyanser utan att ha med sig flera olika skuggor! Bra va! 

PS. Har ni hört att Make Up Store håller på att byta ut alla sina produkter till minerlasbasetade produkter? I fortsättningen kommer alltså Make Up Stores alla puderbaserade produkter att vara mer naturliga! 
Inspiration, Vardag | higlighter, koppar, koppar skugga, kopprig ögonskugga, make up store, mineralsmink, smink, ögonskugga | |
Upp